Ko na ozemlje stopi Tujka

Foto: Žurnal24 Kaj vse bi žrtvovali za ljubezen družine? Vrednote? Svobodo? Neodvisnost? Prven
Ob tednu Evrope si v Kinodvoru ob 21. uri oglejte posebno projekcijo filma Tujka, dobitnika nagrade LUX 2010 za najboljši evropski film.
Oglej si celoten članek

V Nemčiji rojena Umay zapusti tiranskega moža in zakon v Istanbulu ter s sinom pobegne k svoji družini v Berlin, v upanju, da ju tam čaka lepše življenje. A nepričakovana vrnitev sproži oster konflikt. Družina, ujeta v primež konvencij in razpeta med ljubeznijo do hčerke ter vrednotami skupnosti, se odloči poslati Cema nazaj k očetu.

Če noče izgubiti sina, mora Umay spet poiskati nov dom. A čeprav uspe sinu in sebi ustvariti novo življenje, jo potreba po ljubezni in priznanju družine ves čas sili v obupane in jalove poskuse, da bi se spravila z domačimi. Ne zaveda se, kako resne in globoke rane jim je zadala in kako nevaren je postal njen boj za osebno svobodo …

Vstop je prost, vendar si morate brezplačne vstopnice zagotoviti predčasno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.