Ko družinski človek postane ženskar

Foto: Flynet Jason Bateman, Ryan Reynolds Foto: Flynet Ryan Reynolds, Sandra Bullock Foto: Flynet Jason Bateman, Ryan Reynolds Foto: Flynet Ryan Reynolds, Olivia Wilde Foto: Flynet Leslie Mann, Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde Foto: Flynet Sandra Bullock Foto: Flynet Ryan Reynolds, Sandra Bullock
Prihodnji teden v naše kinematografe prihaja komedija Zamenjava, v kateri se boste nasmejali Ryanu Reynoldsu in Jasonu Batemanu, ki zamenjata vlogi ženskarja in družinskega človeka.
Oglej si celoten članek

Zamenjava pripoveduje zgodbo o Davu (Jason Bateman) in Mitchu (Ryan Reynolds), prijateljih iz otroštva, ki se kot odrasla trudita ohraniti stik. Dave je postal ugleden odvetnik z ljubečo družino, Mitch pa je samski ženskar, ki se ne more otresti študentskega odnosa do življenja. Ko se prijatelja srečata na pijači in primerjata svoji življenji, se vsak po svoje navduši nad tem, kar ima drugi. Stara prijatelja se nazadnje napijeta, in medtem ko urinirata v vodnjak grške boginje Metide, razglabljata o tem, da bi najraje zamenjala vlogi. In še preden se prebudita, jima pretkana boginja modrosti uresniči željo ...

Film je režiral David Dobkin, ki se je podpisal že pod uspešno komedijo Lovci na družice. Njegovo novo komično zgodbo Zamenjava si boste v kinematografih lahko ogledali že prihodnji teden, 11. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.