Kmetu zagodla posesivna sestra

Foto: Zaklop
Foto: Zaklop
Nekemu Štajercu je sestra z "resno" grožnjo onemogočila sodelovanje v oddaji Ljubezen na seniku.
Oglej si celoten članek

Ko je izvedela, da si njen brat želi poiskati dekle prek televizijske oddaje, mu je jasno povedala svoje mnenje. A osamljeni kmet se sprva ni pustil ustrahovati. S televizijsko ekipo TV3 se je sestal na skrivaj. Kljub skrivalnicam pa je to prišlo na uho njegovi posesivni sestri, ki je spoznala, da bo morala poseči po najbolj umazanih trikih – bratu je zagrozila, da zanj ne bo več kuhala, če si ne bo premislil. Revežu ni preostalo drugega, kot da ji ustreže.

Več sreče pa je imel neki drugi Štajerec. Ta je tik pred podpisom pogodbe o sodelovanju v oddaji našel resno partnerico in se tako odpovedal pustolovščini, ki se je je sprva zelo veselil.

No, drage dame, na voljo je sicer deset postavnih fantov, ki čakajo na vašo pošto. Kdo so samski žrebci, si lahko ogledate TUKAJ.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:01 5. Julij 2011.

    Kera idiotska sestra, pa še bolj tip, ki ji naseda. Kaj se bejba boji, da bo vse izgubila in nič …

  • 14:40 5. Julij 2011.

    ...bravo, bolj butaste odaje pa še ne...sej ni čudno, da je naš slovenski narod, tak butast!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.