Kmetje so preutrujeni za seks

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
V afriški državici Malavi imajo nenavadno težavo – tamkajšnji kmetje so zaradi napornega dela na poljih preveč utrujeni, da bi seksali.
Oglej si celoten članek

Krive so ročne namakalne črpalke, ki so jih oblasti podarile revnim kmetom. Ti pravijo, da jih njihova uporaba tako izčrpa, da zvečer popolnoma utrujeno le še padejo v posteljo in zaspijo. Svoje nezadovoljstvo so že sporočili tudi vladi, ki bo preiskala, ali je namakanje z ročnimi črpalkami res krivo za nezadovoljstvo kmetov. Na razvojnem ministrstvu za namakanje in vodo so povedali: "Vlada se zaveda težave, parlamentarna komisija za namakanje je prav tako zaskrbljena in kmalu bomo raziskali, ali je težava res v črpalkah." Malavijski kmet, ki uporablja "težavne črpalke", naj bi na uro načrpal kar 5000 litrov vode. Približno 100.000 črpalk pa so uvozili iz Indije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.