Kmetija: Zato brat in sestra Triler nista govorila več let

Foto: Voyo/Printscreen
Foto: Voyo/Printscreen
Po več letih sta znova našla skupni jezik.
Oglej si celoten članek

Maja Triler je leta 2022, ko je prvič tekmovala v resničnostnem šovu Kmetija, razkrila, da z bratom Nikom ne govorita. Razloga za to iz njegove strani ni poznala, je pa povedala, da ji je žal, da nima stika z njenimi otroki.

Nik je bil takrat bolj zgovoren, čeprav ni hotel iti v podrobnosti: “Ne morem ji oprostiti spora z enim od družinskih članov, ki se je prevesil tudi v fizični obračun. So še druge stvari, ki jih ne bi rad izpostavljal. Sicer pa je ona tista, ki mi je prepovedala stike z nečaki. Po tem, ko je rodila, se je še dvakrat ali trikrat vrnila domov, pomagali smo ji, a ko ti nekdo že tolikokrat zarije nož v hrbet, mu težko oprostiš.”

Po več letih nista samo našla skupnega jezika, temveč sta se tudi odločila, da skupaj nastopita v Kmetiji. “Letos je z mano oseba, ki je meni ena izmed dražjih, to je moj brat Nik,” je povedala Maja na začetku prve epizode. 

Maja je za 24ur povedala, da je najprej navezala stike z odtujeno mamo, kasneje pa z bratom: “Po dolgih letih sem spet dobila s svojo družino in z Nikom sva resnično postala zaveznika. Veliko se slišiva, bila sva tudi skupaj na morju, moja otroka in jaz ga enostavno obožujemo." Obljubila je, da bosta z Nikom nadoknadila vse zamujene trenutke in tudi kakšno ‘ušpičila’.

Brat in sestra sta nedvomno močna zaveznika in konkurenca ostalim. To sta dokazala že v prvi epizodi, ko je bila pred Nikom težka odločitev. O tem, koga bo postavil za služabnika, se je najprej posvetoval s svojo sestro Majo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:55 15. September 2024.

    Bolano do amena,fami friki in delomrzneži,za bruhat

  • 17:38 14. September 2024.

    Za te kmete je primerna edino klinika v Polju!!

  • 10:52 14. September 2024.

    To Kmetijo bi morali zakonsko prepovedati. Je lahko še kaj bolj bizarnega, kar lahko posname in objavi POPtv..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.