Kmetija: Nina jo je označila za pra****, to pravi Romana

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Z Nino nista v stikih.
Oglej si celoten članek

V šov Kmetija so se vrnili izpadli kandidati, med njimi je bil tudi Ambrož, ki ga je bila najbolj vesela Nina, s katero sta v šovu postala par. Prihod nekdanjih sotrpinov je sprva s kislim obrazom spremljala Romana, verjetno zaradi Ambroža.

Kot je znano, sta bila nekoč dobra prijatelja, nato pa je med njo in Nino počilo, ker je bila Mariborčanka prepričana, da Romana osvaja Ambroža. Govorilo se je celo, da sta se poljubila.

Odnos med njima se tudi po Ambroževem odhodu ni otoplil. "Veš, kakšna pra**** je ta Romana. Ona se boji, da ti prideš. Jaz sem bila vse, le človek ne, pa je smrklja 12 let mlajša od mene. Če bi jo dala v areno, bi me sprovocirala, kaj vse sta vidva imela. Nalagala bi me, da me sprovocira," je Nina povedala Ambrožu in ga okarala, ker naj bi se za spor opravičil Romanini družini. 

Radijeva je ob tem poudarila, da se raje umakne od njega, če misli ostati Romanin prijatelj, in da bo z njo takoj po šovu prekinila stike.

To je tudi storila. "Z Nino nimava stikov, verjetno jih tudi nekaj časa ne bova imeli, čeprav bi se rada pogovorila in zgladila odnos. Kar je bilo v igri je bilo v igri. Tudi jaz sem bila večkrat žrtveno jagnje, a nikomur nisem zamerila. Upam, da bo razumela. Z Ambrožem pa sva razčistila. Normalno se slišiva in pogovarjava. Med nama ni zamer. Nini je razložil, da sva v stikih in da je na Kmetiji pustil vse, kar se je tam zgodilo, tudi zamere. Zavedati se je treba, da je bila to igra," je za Žurnal24 povedala Romana, ki zavrača namigovanja, da je poskušala Nini speljati fanta. "Ne morem vplivati na njene izjave. Vedno pravim, da ima vsak pravico imeti o vsem mnenju. Zagotovo pa mislim, da se je na vse skupaj premočno odzvala. V življenju ne bi naredila tega, kar mi je očitala, saj sem vedela, da je Ambrožu Nina všeč. Tudi v resničnem življenju bom prijateljici v primeru, da sva obe oko vrgli na istega fanta, prej odstopila simpatijo, kot da bi ga vzela zase. Poleg tega mi Ambrož nikoli ni bil všeč in tudi nobenega poljuba, čustev ali iskrice ni bilo. Bila sva prijatelja."

Glede Ambroževega opravičila, pa nam je zaupala: "Ambrož je poklical mojo mamo in rekel, da je vse del igre in da to razume. Ni me bilo zraven, od mojih sem dobila te informacije. Vem le, da so se slišali in da je rekel, da ne goji zamer."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:46 12. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 16:25 12. December 2021.

    Tale Nina Radi se je vlačila po showih totalno obupana, zdaj se je pa izkazala še kot patološko ljubosumna.

  • 10:17 12. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.