Kmetija: Nik ponoči zahteval dva prezervativa

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Kdo je koga vabil v trojčka?
Oglej si celoten članek

"Daj mi dva kondoma. Zame pa za Frankota. Hitr,"  je Nik sredi noči prišel v spalnico k Rusu, ki ima zalogo kondomov. Ko sta se Rus in Franko naslednji dan pogovarjala o tem, kje je gorela voda, je Franko izdal žgečkljivo dogajanje.

Priznal je, da je zvečer prišel k Niku in Aneti v sobo, saj je potreboval vzglavnik, nato pa jima je želel pustiti prostor, a je Aneta menda pripomnila, da lahko ostane in da se bo zgodilo v vsakem primeru ter ga celo povabila, da se jima lahko pridruži. Franko ni bil čisto prepričan, ali ga prijatelja vlečeta za nos ali mislita resno. A očitno je vsaj Nik mislil resno, saj je odhitel k Rusu po dvojno zaščito, zanj in za Franka.

Magazin Kmetija: To je resnica o Aneti in Niku

"S te strani je Nik pravi frajer. Najmlajši in edini, ki dejansko doživlja neke spolne užitke tukaj. In še to s punco, ki ne velja za slabo. V tem primeru mu lahko dam roko," ga je pohvalil Franko, ki pa ni izdal, ali se jima je pridružil ali ne. Povedal je le, da na Kmetiji še ni seksal, niti si ne želi, da pa prizna, da mu manjka. Morda pa se Franko ne bi branil Anete, glede na to, da je Nik v kamero povedal, da je vanjo zaljubljen že od Survivorja, medtem ko ji je Denis že pred šovom pisal in se "palil" nanjo, a se temnolaska na to ni odzvala.

Magazin Denisa pošiljanja na pol golih fotografij obtožila znana Slovenka
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:07 20. November 2018.

    dva prezervativa, hahahhahahah...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.