Kmetija 2019: Bo ta poteza pomenila konec bratov Klobasa?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Maščevanje je sladko.
Oglej si celoten članek

Na Poptevejevo kmetijo so se ta teden vrnili že izpadli tekmovalci, ki so bili priča zadnjemu dvoboju v areni pred finalnim tednom. Sara je v dveh bojih izgubila proti Reneju in se tako morala tik pred sklepnim dejanjem posloviti od denarne nagrade.
Foto: POP TV kmetija_2019
Dvojčka Klobasa, Reneja, Luko in Marjano je nato čakala pomembna naloga. Skupaj so morali določiti poroto, ki bo odločala o njihovih usodah. Izbrali so Danijela, Simono, Tanjo, Denisa in Božo. Nato pa je sledil preobrat. Danijel je med bivanjem na kmetiji našel listek, na katerem je pisalo, da lahko v primeru, da ne bo izbran za porotnika, enega od porotnikov zamenja. Ko je izvedel, da je med poroto, je listek pod mizo dal Bojanu, ki je iz porote vrgel Denisa. "Izbral sem Denisa, da mu vrnem milo za drago, ker me je poslal med odpadnike,“ je povedal in dodal, da ga je sicer izbral tudi zato, ker navija za dvojčka Klobasa. "Vse smo zrežirali tako, da bosta šla dvojčka domov. /.../ Vse se vrača, vse se plača,“ je še izjavil.

Denis je bil jezen, a ne na Bojana, temveč na Danijela, saj so vsi na posestvu vedeli, da je on našel listek in ne Bojan.

Foto: POP TV kmetija_2019

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.