Kmečki fant je poskrbel za orgazem

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Na vasi sem slovel kot fant s kar nekaj kilometri ljubezenske poti, zato ni bilo čudno, da so me mlajši fantje prosili za nasvete. Nisem se imel za Casanovo, a pozornost mi je vsekakor godila.
Oglej si celoten članek

Še bolj zanimivo pa je bilo, da je nekega dne po ljubezenskih nasvetih vprašala soseda Jožica. Joži je bila znana po tem, da ni znala zapreti ust, ko je enkrat začela govoriti. Spraševala me je razne traparije, jaz pa sem ji odgovarjal kot kak profesor.

Stara je bila dvajset let, dokaj privlačna na pogled, a povsem brez kakih resnih spolnih izkušenj. Vedel sem, da se je onegavila s Tomažem, ki pa še sam ni kaj dosti znal, saj me je večkrat vprašal, kako naj začne in kaj imajo ženske najraje. Joži pa je znala v svoji klepetavosti to povedati kar sama.

Sedela sva pod starim kozolcem in se pogovarjala o tem in onem. Kot ponavadi je imela precej razpet zgornji del, da so se njene bujne prsi ponosno kazale zunanjemu svetu. Tudi spodnji del ni bil slab in pomislil sem, kakšna škoda je, če gre takšna punca v nič. Joži pa se je spet razgovorila, mi pri tem ves čas pod nos molila svoje oprsje in imelo me je že, da bi jo zagrabil, a sem se zadržal. Želel sem si, da bi me prosila, naj jo primem in ji pokažem, kaj je to orgazem. Tomaž je do tja ni odpeljal. Do svojega že, potem pa je povešenega pogleda izginil domov.

Pošteno se mi je že približala in za hip vendarle utihnila. Pogledala me je s svojimi velikimi črnimi očmi, nagajivo pomežiknila, nato pa usta prislonila ob moja. Moj Bog, kako mi je bilo lepo pri srcu. Kot bi bil prvikrat zaljubljen in pravkar prejel svoj prvi pravi poljub. Od tistega trenutka dalje ni več kaj dosti govorila. Usta je imela ves čas polna, precej dela pa je imela tudi z mojimi rokami, ki so se prebijale pod njeno obleko, jo grabile za velike prsi in se poskušale spoznati še z njenimi spodnjicami. Videti je bilo, da ji je všeč, vseeno pa je odskakovala s svojo lepo polno zadnjico, ko sem se s prsti dotaknil njenih hlačk.

Foto: Žurnal24 seks erotika zgodbica strast

Končno sem vendarle uspel priti vanje in zagrabiti za žmohtno češpljico, ki se je dobesedno topila v moji roki. Sredinec v njej je pomenil, da je Joži začela vzklikati po bogu in kot nalašč so takrat v daljavi zapeli cerkveni zvonovi. Dvignil sem ji krilo in se spravil med njena pohotna stegna, ki so me pošteno ukleščila, nato pa sem mimo njenih spodnjic popeljal svojega čvrstega junaka. Ko sem z njegovim vrhom zdrknil v vlažno mucko, je zavzdihnila, kako velikega imam.

Šele trenutek kasneje, ko ga kar ni hotelo zmanjkati, je začela plašno spraševati, koliko ga je še. Z nasmeškom na ustnicah sem ga izvlekel iz vročega objema njene pohotne žemljice in njeno roko položil nanj. Še enkrat je omenila boga, a ne zadnjič. Počasi sem vstopil nazaj med njene noge, njena roka pa je še kar ostajala spodaj. Kmalu se mi je noro vzburjena povsem predala, vzklikala, kako zelo lepo je, in pri tem povsem nepričakovano, veselo poplesovala s prsti po vzburjenem, nabreklem ščegetavčku.

Noge so ji plapolale nad mojim hrbtom kot zastava v vetru, zvonovi v daljavi so potihnili, zato pa je precej glasna ostala pohotna Joži. S svojimi velikimi in na široko odprtimi očmi je zrla naravnost vame, jaz pa sem opazoval njena zardela lica in ji kazal, kako poskočno zverinico imam med nogami. Videti je bila kuhana in pečena, še posebej v trenutku, ko je njeno telo pod menoj začelo vibrirati, njene oči so pogledale navznoter, noge so obstale pri miru kot v brezvetrju, stisk njenih stegen pa je postal neverjeten. Prišlo ji je na način, ki bi si ga lahko le želela, in še enkrat se je vsa omamljena spomnila na gospoda vsemogočnega, pa čeprav je za edini čudež tisti dan poskrbel navaden, zdrav kmečki fant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.