Klic reševalcem razkril podrobnosti zadnjih minut pevca One Direction

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Okoliščine smrti še preiskujejo.
Oglej si celoten članek

Svet je danes pretresla novica o smrti 31-letnega Liama Payna, ki je zaslovel s skupino One Direction. 

TMZ je poročal, da je padel s 3. nadstropja hotela CasaSur Palermo v Buenos Airesu. Policija še preiskuje, ali gre za nesrečo ali samomor. Payne je z dekletom Kate Cassidy v Argentino pripotoval 30. septembra. Kate je državo zapustila 14. oktobra, Liam je ostal in se prijavil v hotel CasaSur Palermo. 

Payne naj bi se malo pred tragičnim padcem v preddverju hotela obnašal agresivno. Zaradi njega naj bi poklicali celo policijo, saj je razbil računalnik. 

Sedaj je znana vsebina klica reševalcev, ki jih je v paniki klical menedžer hotela. “Pozdravljeni, dobro jutro. Pravkar sem poklical in moja linija je bila prekinjena. Kličem iz hotela CasaSur v Palermu, Kostarika 6032,” je panično začel menedžer.

Ko so ga vprašali, kaj se je zgodilo, jim je povedal naslednje: “No, imamo gosta, ki je pijan od mamil in alkohola. In, no, on je ... Ko je pri zavesti, razmetava vso sobo. In, no, prosim, nekoga moramo poslati.” Nato se je menedžer z reševalci hotela pogovarjal o lokaciji in še vedno vztrajal, da pošljejo pomoč.

“Potrebujemo, da nujno nekoga pošljete, ker no, ne vem, ali je življenje tega gosta ogroženo. Biti mora v sobi, ki ima balkon. In dobro, malo nas skrbi, da bo kaj naredil, da bo ogrozil svoje življenje,” je pretreseno govoril v telefon.

Pomoč je bila poslana ob 17:04, ob 17:07 pa je bila kontaktirana policija zaradi padca. Payne je bil na kraju dogodka mrtev, za oživljanje sploh ni bilo možnosti. Vir je za Page Six povedal, da je ‘Liam dolgo časa plaval čez obdobja uničujočega vedenja’ in dodal, da ‘so bili njegovi demoni veliko hujši, kot je pričakoval’.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.