Klemna vabijo na seks

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Klemen iz šova Kmetija: Nov začetek nima miru. Dekleta ga namreč ves čas nadlegujejo, saj si želijo njegovega telesa.
Oglej si celoten članek

Klemen iz resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek je za Žurnal24 razkril, da mu ponudb brhkih deklet, odkar je izpadel iz Kmetije, ne primanjkuje. "Sporočila dobivam preko Facebooka, v javnost pa je prišla tudi moja telefonska številka. Nimam miru. Ponudb je res veliko. Ženske sprašujejo, ali imam čas, da bi jih prišel zadovoljit,“ pravi Klemen, ki so mu bolj všeč starejše ženske. "Največ sporočil dobivam od 16- in 17-letnic, s katerimi se ne ukvarjam,“ nam je razložil Klemen, ki je pred kratkim podrl nov rekord. Spal je namreč s 46-letno žensko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:38 9. November 2014.

    Ma kakšne neumnosti objavljate. Tip naklada 100 na uro. Že tako velja za osebo, ki nima urejenega podstrešja, s takimi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.