Klemen ga je postavil na ogled

Foto: Planet TV Klemen gol, tek, goli tek, kmetija Foto: Planet TV Klemenov goli tek, Klemen, gol, tek Foto: Planet TV Klemenov goli tek, Klemen, gol, tek Foto: Planet TV Klemenov goli tek, Klemen, gol, tek Foto: Planet TV Klemenov goli tek, Klemen, gol, tek Foto: Planet TV Klemenov goli tek, Klemen, gol, tek
V šovu Kmetija: nov začetek je med gospodo ta teden tudi Klemen, ki mu brezdelje ne prija preveč. Zato je z veseljem sprejel goli izziv.
Oglej si celoten članek

Izzval ga je Denis, ki je menil, da je Klemna treba zaposliti. Rekel mu je, naj odvrže vsa oblačila in gol teče okoli hiše. Hladno vreme za Klemna ni bilo ovira, zato je postavil svoje orodje na ogled. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.