Klašnja zaljubljena v starega prijatelja

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ana Klašnja je končno priznala, da ima fanta.
Oglej si celoten članek

Srce Ane Klašnja je oddano, to je potrdila tudi za Zurnal24.si: "Res je, skupaj sva štiri mesece, a o tem ne bi na veliko razlagala, saj nama je tako lepo, da bi to želela še nekaj časa zadržati le zase." Lepa balerina je izdala le, da srčnega izbranca pozna že več let in da se je njuna ljubezen rodila iz prijateljstva.

Ana nam je sicer lani zaupala, da si zelo želi postati mama, in morda je res končno našla očeta svojih otrok. Izbranca verjetno ne bo mogla dolgo skrivati, nam je pa izdala, da je trenutno v tujini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:03 7. Februar 2014.

    Res je, to sem jaz.Ančka izdala si naju!!!!

  • 10:51 7. Februar 2014.

    novinarji nimajo kaj pisati...želed in led sta že zlajnana...o barabah ne smejo...taki frajlici pa reklama paše.<br />Torej vsega po malo...zeh, …

  • zic
    10:42 7. Februar 2014.

    ne razumem teh objav, čemu to služi? Ali ste novinarji tako posiljeni ali si želi dekletce reklamo oz. počuti se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.