Klasika vs. športno čez gležnje

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Konice se krajšajo, v ospredju usnje in semiš, športni modeli čez gleženj.
Oglej si celoten članek

Črna, siva, konjak, črno-bela, vsi toni temnordeče, čokoladno rjava in temnovijoličasta so modne barve jesenskih moških korakov, pravi modna oblikovalka čevljev Alja Novak.

Vezalke in krajša konica

Ozke hlače počasi izpodrivajo nekoliko ohlapnejše, zato so tudi moški čevlji zdaj lahko nižje zaprti in na vezalke, saj široka hlačnica lepo pade čez nart,” nadaljuje sogovornica. Konice se krajšajo, vse bolj se v ospredje preriva stroga klasika, dodaja.

Usnje in semiš

V zimskih dneh vas bodo po besedah sogovornice greli modni škornji, v katerih je prostor za hlačnice, in gležnarji z elastiko na strani. Med materiali teh bo prevladoval semiš. Če pa boste želeli doseči bolj sproščen in ležeren videz, si obujte modne športne copate, narejene iz usnja ali semiša. “Ti letos segajo čez gleženj ter so okrašeni s pasovi in zaponkami,” sklene Novakova.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.