Kje počitnikuje Michelle Obama

Foto: Žurnal24 Michelle Obama bo v Španiji počitnikovala štiri dni. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Prva dama ZDA Michelle Obama je s svojo najmlajšo hčerko v sredo prispela v Španijo. Poglejte si hotel, v katerem se bosta razvajali.
Oglej si celoten članek

Španski turistični biser Marbella trenutno gosti prav posebno gostjo – prvo damo ZDA, Michelle Obama. Ta je v Španijo prispela v sredo, družbo pa ji dela le najmlajša hči Sasha.

Kako je videti hotel, si poglejte v galeriji.

Dami sta v Evropo pripotovali z letalom Air Force Two, spremljalo pa ju je 70 agentov tajne službe. V Marbelli bosta ostali do nedelje, in sicer se bosta razvajali v hotelu s petimi zvezdicami Villa Padierna. Razkošja jima ne bo manjkalo. K hotelu spadajo tri ogromna golf igrišča, zunanji in notranji bazeni in dve teniški igrišči. Za razvajanje duše in telesa jim bo na voljo tudi termalni del hotela, v katerem sta dve savni in osem različnih tematskih kopeli.

Predsednik Barack Obama je ostal v ZDA, prav tako tudi Malia, ki bo počitnice preživela v poletnem kampu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.