Kitajci iščejo visoka in suha dekleta

Foto: Žurnal24 Kitajci želijo hostese, ki jih bodo svetu predstavile v najlepši luči. Velike za
Kitajci iščejo dekleta, ki bodo prihodnje leto na olimpijskih igrah v Pekingu nosila medalje; a sprejeli bodo le visoka, suha in ljubka dekleta "z majhnimi zadnjicami".
Oglej si celoten članek

Organizatorji olimpijskih iger, ki se bodo začele 8. avgusta, rabijo na stotine deklet, ki bodo delale kot prostovoljke. Med njihovimi nalogami bo dvigovanje zastave in nošenje medalj ter šopkov do odrov za najboljše tri. Vodja oddelka za kulturne aktivnosti pri organizacijskem komiteju je pojasnil, kakšne punce iščejo: "Imamo nekaj zelo jasnih pogojev in želja. Zahteve imamo glede višine – dekleta morajo biti visoka od 1,68 do 1,78 metra. To je več, kot je povprečna višina Kitajk. Glede teže ni posebnih zahtev, a ne smejo biti predebele. Morajo imeti dobro postavo, ne smejo biti pretežke." Omejitve so tudi glede starosti – priložnost, da smuknejo v olimpijske uniforme, bodo dali le dekletom, ki so stara od 18 do 25 let, poleg tega pa naj bi bile študentke. In tudi to še ni vse. Poleg privlačnega videza morajo biti kandidatke zdrave in pripravljene na trd trening. Za piko na i pa naj bi bodoče hostese razumele olimpijski duh in olimpijsko gibanje.

Pekinški časniki pa so nedavno že pisali, da so "velike zadnjice, tetovaže in veliki uhani tabu za morebitne hostese". Tetovaže in uhani so videti ceneno, velike zadnjice pa naj bi preveč izstopale, so razložili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.