Kim s pištolo razburila oboževalce

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Starleta Kim Kardashian je na svojem Twitter profilu objavila fotografijo pištole in z njo razburila svoje sledilce.
Oglej si celoten članek

Seksi Kim je nedavno na Twitterju objavila fotografijo pištole, na kateri so zapisane kratice znamke YSL, ob fotografiji pa je zapisala: "Bang, bang." Ni znano, če je pištola prava, ali gre samo za nek modni dodatek, a Kim je kljub temu požela val kritik. Nekateri so zvezdnico obtožili, da ni dober zgled mladim, ki ji sledijo.

Sicer pa to ni prvič, da je Kim pokazala zanimanje za orožje. Pred nekaj leti je o tem govorila v resničnostni seriji Keeping Up With The Kardashians, ko je mama Kris njo in sestri Kourtney ter Khloe peljala na strelišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:33 9. Junij 2012.

    Pa to še slep vidi da pištola ni prava, ampak zgolj slikana revija ali kaj takega..

  • 12:34 9. Junij 2012.

    O moj bog, o čem vi pišete članke ... A kaj pogooglate o stvareh? Saj to ni težko. Gre za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.