Kim pokazala neretuširano ritko

Foto: Žurnal24 Kim se ničesar ne sramuje. (Foto: People)
Temnolasa lepotica Kim Kardashian je brez krpic stopila pred fotografski objektiv in pustila fotografijo neobdelano.
Oglej si celoten članek

Fotografiranje brez ličil in kasnejših popravkov je očitno v modi. Kim Kardashian gre namreč po stopinjah svoje prijateljice Jessice Simpson, ki se je za naslovnico revije Marie Claire fotografirala brez ličil. Kim se je odločila, da bo svojo slavno ritko fotografirala brez kasnejšega retuširanja in pustila, da jo objavijo v Harper's Bazaar.

Čeprav so njene obline postale tako zanimive kot njeno ljubezensko življenje, Kim ne razume, zakaj imajo ljudje z njimi toliko opravka. "Ne razumem, zakaj vse zanima moja zadnjica," je dejala. "Sem Armenka. To je običajno. Moja zadnjica verjetno ni tako velika, kot si mislite, saj imam drobne noge in ozek pas, zaradi česar je videti večja."

Kim upa, da bo njena samozavest vplivala na mnogo najstnic in dala moč tudi drugim obilnejšim ženskam. "Sporočilo te fotografije je, da sprejmete svoje obline in to, kar ste. Ponosna sem, če se dekleta ozrejo za mano in rečejo 'Sem obilna in sem na to ponosna!'“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.