Kim Kardashian je že pošteno shujšala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kim Kardashian je razkrila, koliko kilogramov je od rojstva sinčka Sainta že izgubila.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica Kim Kardashian je v ponedeljek sporočila, da je od 5. decembra, ko je rodila svojega drugega otroka, izgubila že 7,7 kilograma. 35-letnica se je že med nosečnostjo obremenjevala s svojo postavo. Zredila se je namreč za več kot 27 kilogramov in na koncu pri 159 centimetrih tehtala 86 kilogramov. "Skoraj bi umrla," je povedala Kim, ki si želi shujšati na 54 kilogramov.

Kim pa ni razkrila le kilogramov, ki se jih je že znebila, ampak tudi to, da so iz njene placente naredile kapsule, ki jih sedaj redno uživa. "Slišala sem mnogo zgodb, kako so mamice po rojstvu prvega otroka zbolele za poporodno depresijo, pri drugem otroku pa so uživale svojo posteljico in se to ni zgodilo,“ je svojo odločitev razložila oboževalcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.