Kim Kardashian in Kanye West že izbrala ime

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tudi drugi otrok Kim Kardashian in Kanyeja Westa bo ime dobil po smeri neba.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian in glasbenik Kanye West bosta letos dobila sina. Ime sta menda že izbrala. Kot poročajo mediji, na bi slavni par sina poimenovala Easton (east – vzhod po angleško, op. avt.). Par ima že enega otroka, hčerko North (north – sever po angleško, op. avt.).

"Kourtney Kardashian je svojim prijateljicam med zabavo povedala, da je ime Easton Westov favorit. Kanye je sicer sina nameraval poimenovati East, a to Kim ni bilo všeč. Nato se je spomnila na Easton in s tem imenom sta oba zadovoljna,“ je razkril vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.