Kim Kardashian ima moškega dvojnika

Foto: EPA Conchita Wurst Foto: EPA/Reuters Conchita Wurst Kim Kardashian Foto: Reuters Kim Kardashian
Kot kaže, ima slavna starleta Kim Kardashian moškega dvojnika. To je transvestit in pevec Conchita Wurst.
Oglej si celoten članek

Conchita Wurst se je kot Kim Kardashian pojavila na letošnjem tradicionalnem plesu Life Ball na Dunaju. Nosila je bleščečo obleko z vlečko, dolge lase in visoke pete, a od prave Kim pa se je razlikovala po bradi.

Conchita je v resnici moški z imenom Tom Neuwirth, a se že od nekdaj počuti kot ženska, ujeta v moško telo. Lani se je potegovala za nastop na Eurosongu, a je za razliko od Dane International hitro potonila v pozabo. Morda bo imela več sreče s slavo kot bradata dvojnica Kim Kardashian.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.