Kid z novo dozo rokenrola

Foto: Žurnal24 Kidova plošča bo 28. julija izšla tudi v Veliki Britaniji.
Po triletnem premoru se z novim izdelkom vrača Kid Rock. Konec meseca bo na police v Veliki Britaniji prišel njegov novi album Rock N Roll Jesus.
Oglej si celoten članek

Album je v Ameriki že prvi teden prišel na prvo mesto Billboardove lestvice. Tokratni izdelek ponuja vse tisto, kar imajo poslušalci pri njem radi – od roka, hiphopa do soula. Besedila pripovedujejo o rasnih razmerjih, religiji in seveda seksu.

Izdelek je nastal v studiu Clarkston Chophouse ob spremljavi skupin Twisted Brown Tucker in Fisk Jubilee Singers. V vlogi producenta sta bila tokrat sam Kid Rock in Rob Cavallo, ki je sodeloval z glasbenimi imeni kot so Green Day, Goo Goo Dolls in My Chemical Romance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.