Ker je šel v šov Poroka na 1. pogled, bivša grozila s samomorom

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Uff, v šovu težka preizkušnje za ta par ...
Oglej si celoten članek

Kristijan in Jerneja sta se znašla pred težko preizkušnjo, v njuno zvezo se je vmešala bivša partnerka. "Padale so razne grožnje, da si bo ta oseba to in to naredila. Ta oseba je bila moja bivša. Po moje ni želela sprejeti tega, da sem jaz tu danes," je sinoči v šovu povedal Kristijan. 

Produkcijska ekipa šova je za Žurnal24 pojasnila ozadje zgodbe. Po enem od snemanj se je Kristijan vrnil v stanovanje in na telefonu opazil veliko število neodgovorjenih klicev in sporočil od bivše partnerke, s katero je bil skupaj dva meseca, torej ne od tiste, s katero ima dva otroka. Vse skupaj ga je močno šokiralo, saj ga je v sporočilih rotila, da naj konča snemanje in se vrne domov, ker ga ljubi. Celo grozila naj bi s samomorom in trdila, da je zaradi tega že poiskala pomoč v bolnišnici. Kristijan je bil razumljivo iz sebe, zato se je o tem odločil pogovoriti tudi z ženo iz šova, Jernejo, ki ga je uspela pomiriti. Kasneje je sicer izvedel, da je bilo vse skupaj laž in da je želela bivša partnerka z njim samo manipulirati.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.