Keanuja toži paparac

Foto: Žurnal24 Keanu z dekletom v svojem "smrtonosnem orožju".
Paparac Alison Silva pravi, da ga je Keanu Reeves tako hudo poškodoval, da svojega dela ne more več opravljati.
Oglej si celoten članek

Postavni igralec Keanu Reeves je v težavah. Toži ga namreč paparac Alison Silva iz Brazilije, ki trdi, da ga je zvezdnik aprila z avtomobilom tako hudo poškodoval, da svojega dela ne more več opravljati.

Igralec je fotografa zbil, ko je s svojim porschejem speljal s parkirnega mesta. Silva trdi, da je Reeves poskušal zbežati, kar je 43-letnik zanikal. "Gospod Reeves je izjavil, da se je ustavil takoj , ko je zaslišal krike," je marca povedal policist. Silva še vedno vztraja, da ga je zvezdnik namenoma zbil in odpeljal naprej. "Poskušal me je ubiti," trdi Brazilec, ki so ga po nesreči z zlomljenim zapestjem odpeljali v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.