Kdo nas bo rajcal na sejmu erotike?

Foto: sLOVErotika La Toya Foto: sLOVErotika Santana Blue Foto: sLOVErotika Karmen Čarna Foto: sLOVErotika Alexa Wild Foto: sLOVErotika Carla Cox Foto: sLOVErotika Coco de Mal Foto: sLOVErotika Jessyka Swan Foto: sLOVErotika Michelle Petite Foto: sLOVErotika Tina Blade Foto: sLOVErotika PussyKat Foto: sLOVErotika Beatboys
Zvezde letošnjega sejma erotike, ki bo potekal 13., 14. in 15. decembra v Celju, so ...
Oglej si celoten članek

Vročica pred letošnjim 6. mednarodnim erotičnim sejmom sLOVErotika se stopnjuje. In kaj si lahko obetamo? Med drugim tudi tri predstavnice iz sveta trdoerotične zabave, La Toyo, Santano Blue in Karmen Čarno.

V Celju se jim bo pridružilo še sedem veličastnih zvezdnic iz tujine: Calrla Cox, Pussykat, Jessyka Swan, Michelle Petite, Tina Blade, Alexa Wild in Coco de Mal. Poskrbeljeno pa bo tudi za dame. Magnet za ženske poglede bo namreč portugalsko-španska skupina vročih in postavnih slačifantov Beatboys Humanshow.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:58 24. November 2013.

    sam celolit nas bo rajcal..celulit do celulita,pa povešene dojke

  • 21:22 22. November 2013.

    kaj pa Eva Irgl? :P

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.