Kdo ima X v Ljubljani?

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
X Factor. Danes in jutri zadnji predizbori – v ljubljanskem Austria Trend Hotelu.
Oglej si celoten članek

Po predizborih v Mariboru, Celju, Portorožu, Kranju in Novem mestu bodo avdicije za televizijski šov talentov X Factor danes in jutri tudi v prestolnici – v Austria Trend Hotelu na Dunajski cesti 154.

Žirija TV šova še ni znana
“Ste se že kdaj spraševali, kaj je razlika med tistimi, ki imajo glas, stas in pravo ekipo, a jim ne uspe prodreti na glasbeno sceno, ter uspešnimi glasbeniki, ki so osvojili srca poslušalcev?” je vprašanje, s katerim ekipa Pop TV privablja nadobudne pevce in pevke. Med ambasadorji X Factorja so se znašli frontman Big Foot Mame Grega Skočir, Alenka Godec, Lara Love (Leeloojamais), Alya, Rok Terkaj - Trkaj in Uroš Perić, znan predvsem po svoji interpretaciji Raya Charlesa. Televizijski šov bosta vodila Peter Poles in Vid Valič, kdo bo v zvezdniški žiriji, pa še ni znano.

Na avdicijo tudi žurnalovec
Na današnji avdiciji se bo preizkusil tudi član Žurnalovega uredništva, a njegovega oziroma njenega imena še ne bomo izdali. Si boste pa lahko o njegovi oziroma njeni izkušnji prebrali v ponedeljkovi številki Žurnala24, kjer bomo objavili reportažo.

V nasprotju s šovom Slovenija ima talent je X Factor osredotočen samo na vokaliste oziroma pevce in pevke, preostali talenti tu odpadejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.