Katy pustil po elektronski pošti

Foto: FameFlynet/Žurnal24
Foto: FameFlynet/Žurnal24
Katy Perry je košarico dobila kar prek elektronske pošte.
Oglej si celoten članek

Katy Perry se je zdela srečna v objemu nove ljubezni Johna Mayerja, a jo je fant kljub temu po le nekaj mesecih romance popihal, za nameček pa ji košarico dal kar prek elektronske pošte.

"Katy je Johnu pila kri, zato se je po hitrem postopku odločil končati njuno romanco. Da je konec, ji je sporočil kar prek elektronske pošte. Bila je zelo jezna in ranjena hkrati. V tem kratkem času se je vanj zelo zagledala, vendar z njegove strani iskrica preprosto ni preskočila," je povedal Katyjin bližnji prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:37 30. Avgust 2012.

    Tale Mayer je zelo podoben našem Mayer-ju, oba imata rada spletne storitve hitrega sporočnja :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.