Katina mama kraljevi družini ne zaupa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Biograf Andrew Morton trdi, da za Katino odločitvijo, da se po porodu za šest mesecev odseli z dvora, stoji Carole Middleton, ki Windsorjem menda prav nič ne zaupa.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, se namerava žena princa Williama po rojstvu prvorojenca ali prvorojenke za nekaj tednov umakniti z dvora. Preselila se bo domov k staršem. Pisatelj Andrew Morton, ki je spisal biografijo princese Diane, pravi, da ve, zakaj.

Za to idejo naj bi stala Katina mama Carole Middleton. "Carole prihaja iz srednjega sloja. Globoko v sebi Windsorjem ne zaupa," je izjavil Morton in dodal: "Le kdo bi ji lahko zameril? Točno ve, kaj se je zgodilo z Diano. Za svoje potomce si ne želi iste usode.“

Morton je zaslovel leta 1992, ko je izšla Dianina biografija, v kateri je natančno opisal njen nesrečni zakon s princem Charlesom in težaven odnos z njegovo družino. Biograf je zato prepričan, da bi Diana podpirala Katino odločitev. "Diana bi v Kate videla popolno mamo. Je namreč zelo kreativna, elegantna in prizemljena mlada dama."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.