Katie pri ločitvi pomagala Beckhamova

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Katie Holmes naj bi se za ločitev od Toma Cruisa odločila po več resnih pogovorih s svojo najboljšo prijateljico, Victorio Beckham.
Oglej si celoten članek

Igralka Katie Holmes naj bi se pred razhodom od Toma Cruisea obrnila na svojo najboljšo prijateljico Victorio Beckham, poroča britanski Now. "Katie je v družbi Victorie in Davida Beckhama videla, kako bi moral delovati normalen zakon, zato je uvidela, da je nekaj narobe v njunem odnosu s Tomom,“ je povedal neimenovani vir ter dodal: "Poshica je sicer skušala ostati nevtralna, vendar je Katie dala vedeti, da ji bo stala ob strani, ne glede na to, kako se bo odločila.“

Nekdanji slavni par, znan tudi kot TomKat, je sicer že dosegel dogovor glede njune ločitve, za katero je igralka na veliko presenečenje vseh vložila zahtevek 29. junija, in se tako izognila grdi sodniški bitki. Katie je boj pred sodiščem sicer pričakovala. Lepotica je najela kar tri odvetniške pisarne v treh zveznih državah. S svojimi zastopniki se je vedno pogovarjala po telefonih za enkratno uporabo, ker se je bala, da bi Tom zavohal, da se nekaj kuha.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.