Katie Holmes kričala v telefon, dva dni pozneje so nastale te pretresljive fotke

Foto: Profimedia katie holmes Foto: Profimedia katie holmes Foto: Profimedia katie holmes Foto: Profimedia katie holmes
Kaj se je zgodilo?
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia katie holmes V ponedeljek so paparaci v New Yorku naleteli na igralko Katie Holmes. 45-letnica, ki tega dne ni bila naličena, ni skrivala modric pod očmi, zdi se tudi, da je desna polovica njenega obraza zatečena. Kaj se je zgodilo, ni znano, se je pa dva dni prej, 20. julija, med sprehajanjem po ulici prepirala po telefonu. Takšnih prizorov od sicer zelo mirne zvezdnice nismo vajeni ...

Igralka je bila sicer v zadnjem času zelo zaposlena, tudi s praznovanjem velikega mejnika, ki ga je dosegla njena edinka Suri, ki se ji je rodila v zakonu s Tomom Cruisom. 18-letnica je uspešno zaključila srednjo šolo in se pripravlja na študij na univerzi Carnegie Mellon University v Pittsburghu. Katie je na hčerko, ki s svojim slavnim očetom menda ni v stikih, upravičeno ponosna. Pred časom je povedala, da je njen glavni cilj kot mama ta, da daje Suri vedeti, da je zelo ljubljena.

Katie pa čaka nov projekt, kot gostja bo nastopila v drugi sezoni serije Poker face. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.