Katie dobila, kar je hotela

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Katie Holmes bodo dodelili primarno skrbništvo nad Suri. Poleg tega bo dobila 12,5 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise in Katie Holmes sta včeraj izdala skupno izjavo, v katerem sta sporočila, da sta dosegla dogovor. Oba o podrobnostih še molčita, če pa gre verjeti ameriškim medijem, bo Katie Holmes dobila primarno skrbništvo nad hčerko Suri. Igralka si je sicer želela polno, a naj bi bila tudi s primarnim zadovoljna. Svojo hčerko naj bi igralka že vpisala v katoliško šolo. "Katie se je zadeve lotila zelo pametno. Tom bo Suri lahko videval, a se bo moral držati pravil," je povedal vir in dodal, da se bo zvezdnik z omejenimi obiski sicer težko sprijaznil. "Toma misel, da Suri ne bo veliko videval, žalosti. Vidi se, da ljubi svoje otroke." Eno od pravil, ki jih je postavila Katie, naj bi bilo to, da bo Tom otroka lahko videval le v družbi varuške in telesnih stražarjev. Poleg tega naj bi bilo v dogovoru natančno določeno, katere verske teme bo Tom lahko delil s hčerko in katerih ne.

Kompromisov pa ni bilo treba sprejeti le Cruisu, ampak tudi Katie. "Gre za veliko stvari. Kot sem slišal, so zadeve zapletene. Ena odločba je zaupna. A to za Katie ni pomembno. Suri in ona sta zdaj svobodni," pa je izdal drugi insajder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.