Kateri slovenski pevec ima tako vročo ženo?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Priljubljeni pevec Werner in njegova boljša polovica sta se tudi letos odpravila na Maldive, kjer enkrat na leto uživata že deset let. Andreja se lahko tudi po porodu pohvali z odlično postavo.
Oglej si celoten članek

Werner in njegova izbranka Andreja si že vrsto let hodita baterije polnit na Maldive. Tudi letos ni nič drugače. Priljubljeni pevec z ženo prav v teh dneh uživa na peščenih plažah, kjer je nastala tudi zgornja fotografija, ki jo je Werner delil s svojimi Facebook prijatelji. "Takole dragi FB-jevci! Tole je utrinek iz najinega raja! Več kasneje, ko se vrneva :)," je na svojem profilu zapisal pevec.

Andreja ima po rojstvu hčerke Kanenas zavidanja vredno postavo, ki bi si jo vsekakor želela vsaka mlada mamica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:01 8. Maj 2012.

    Pa koji kurac je toti Werner, da je ful važno, kak zgleda njegova žena??? Čefur, ki nima pojma o glasbi, …

  • dd
    15:47 8. Maj 2012.

    Zavidna postava? Koščenka mogoče, brez oprsja in bokov.

  • 15:02 8. Maj 2012.

    M.I.L.F. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.