Katere so na podelitvi brcnile v temo

Foto: Profimedia Nina Dobrev Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Shay Mitchell Foto: Profimedia Chloe Moretz Foto: Profimedia Jordin Sparks Foto: Profimedia Lucy Hale Foto: Profimedia Nina Dobrev Foto: Profimedia Hailee Steinfeld Foto: Profimedia Katie Stevens Foto: Profimedia Hilary Duff Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Jana Kramer Foto: Profimedia Cat Deeley Foto: Profimedia Ariana Grande Foto: Profimedia Shailene Woodley Foto: Profimedia Sasha Pieterse
Veliko zvezdnic, ki se je udeležilo sinočnje podelitve Teen Choice Awards, se je odločilo za kratek top. Poglejte, katere so s svojo opravo zadele v polno in katere so brcnile v temo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.