Kate Winslet ušla smrti

Foto: Reuters Požar v vili Richarda bransona Foto: Reuters Požar v vili Richarda bransona Foto: Reuters Požar v vili Richarda bransona Foto: Reuters Požar v vili Richarda bransona Foto: Reuters Požar v vili Richarda bransona
Kate Winslet, ki je počitnikovala na karibskem zasebnem otoku Richarda Bransona, se je morala sredi noči reševati pred požarom, ki je izbruhnil v vili, kjer je bila nastanjena z otroki in partnerjem. Pomagala je rešiti tudi Bransonovo mater.
Oglej si celoten članek

Kate Winslet je bila konec tedna z otrokoma Mio in Joejem ter partnerjem Louisom Dowlerjem med 20 gosti, ki so dopustovali na zasebnem posestvu britanskega milijarderja sira Richarda Bransona na otoku Necker na britanskih Deviških otokih, ko je v nedeljo ponoči v razkošni vili izbruhnil požar. Čeprav je vse zajel šok, se je vsem uspelo rešiti iz hiše, preden se je kdo poškodoval. "V hiši je bilo okoli 20 ljudi in vsem je uspelo pobegniti ven. Vsi se počutijo dobro," je povedal Branson, ki je bil nastanjen na bližnjem posestvu s svojo soprogo in sinom Samom.

Kate pa naj bi pomagala rešiti tudi Bransonovo mater, ki je bila prav tako nastanjena v hiši. "Lepa hvala Kate Winslet, ker je pomagala odpeljati mojo 90-letno mamo iz glavne hiše na varno," se je Branson zahvalil oskarjevki.

Do požara naj bi prišlo zaradi udara strele, Branson pa je povedal, da je vila popolnoma uničena. Požar je bil dokončno pogašen šele v ponedeljek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.