Kate v obleki za 44 evrov

Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: Reuters Kate Middleton
Všeč nam je, da je Kate Middleton ostala zvesta svojemu stilu in da še vedno rada zaide v "poceni" modne trgovine.
Oglej si celoten članek

Kate Middleton pristoji vse, kar obleče. Čeprav si brez težav privošči le najboljše, rada zaide tudi v poceni modne prodajalne. Včeraj se je v spremstvu moža pojavila v sproščeni obleki v stilu petdesetih, za katero je odštela nekaj centov več kot 44 evrov. Kate je vitko postavo še dodatno poudarila s pasom, k obleki pa je obula zelo preproste sandale s polnim podplatom.

Obleka, ki jo je nosila Kate, ni nov model, je pa zelo velika prodajna uspešnica. V poletno kolekcijo je prišla v dveh novih odtenkih, sivem in belem, piše spletni portal Mirror.

Seveda je zaloga oblek v spletni prodajalni blagovne znamke pošla v hipu, Kate pa je tudi sicer s svojimi modnimi kombinacijami zelo priljubljena pri modnih prodajalcih, ki si z veseljem manejo roke, ko se vojvodinja pojavi v njihovih oblačilih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:00 27. Julij 2012.

    kaj se ti je spet sanjalo kako te janša preganja?

  • 16:45 27. Julij 2012.

    ...živet pod takim pritiskom, ni življenje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.