Kate v novem intimnem videoposnetku razkrila svoje zdravstveno stanje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Valižanska princesa je v intimnem in ganljivem video sporočilu delila svoje olajšanje, ko je potrdila, da je zaključila preventivno kemoterapijo.
Oglej si celoten članek

42-letna Kate je spregovorila o svoji izkušnji in povedala, da je bila za njeno družino "neverjetno težka". Princesa je nadaljevala: "Zdaj se osredotočam na to, da naredim vse, kar lahko, da ostanem brez raka. Čeprav sem končala s kemoterapijo, je moja pot do ozdravitve in popolnega okrevanja dolga in vsak dan si moram še naprej vzeti tako, kot pride."

Njeno sporočilo je bilo predvajano v kombinaciji s čudovitimi družinskimi posnetki princese, ki med šolskimi poletnimi počitnicami preživlja čas s svojim možem, princem Williamom, in njunimi tremi otroki, 11-letnim princem Georgeom, devetletno princeso Charlotte in šestletnim princem Louisom.

William in Kate sta sicer aprila praznovala 13. obletnico poroke.

Kate se je javnosti zahvalila za podporo in dejala: "Z Williamom sva tako hvaležna za podporo, ki sva jo prejela. Črpala sva veliko moči od vseh, ki nama v tem trenutku pomagajo. Prijaznost, empatija in sočutje vseh je bilo resnično ganljivo."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:36 10. September 2024.

    FnŠ

  • 22:30 9. September 2024.

    Pa koga to zanima.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.