Kate še veličastnejša od kraljice, so njeni uhani zbodli Camillo?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ogrlica in uhani imajo poseben pomen.
Oglej si celoten članek

Danes oči niso bile uprte le v kralja Karla in kraljico Camillo, ampak tudi v ostale člane kraljeve družine, še zlasti v Harryja, ki je dogajanje v Westminstrski opatiji spremljal iz tretje vrste. Kakšne volje je bil, lahko vidite TUKAJ

Kralj in kraljica sta bila odeta v belino in videti sta bila veličastno, še lepša od njiju pa je bila po mnenju mnogih valižanska princesa Kate, ki je nosila prekrasni diadem modne hiše Jess Collett x Alexander McQueen s tridimenzionalnim vezenjem iz srebrnih kovin, kristalov in srebrnih niti. Pod ogrinjalom v barvah britanske zastave je tudi ona nosila belo obleko, prav tako iz modne hiše Alexander McQueen. Opravo je pokombinirala z uhani svoje tašče, okrašenimi z diamanti in biseri, in ogrlico, ki jo je kralj Geroge VI. naročil za svojo hčer Elizabeto. 

Foto: Profimedia kate middleton

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:03 14. Maj 2023.

    Babica bi morala okronati Wiliema in Kate , ne pa ta dva skurbana staruha, ki sta le za v muzej …

  • 17:16 6. Maj 2023.

    Na sliki najbolj iztopa mušje letališče, pleša prestolonaslednika ;-)

  • 13:51 6. Maj 2023.

    Močna primerjava,iztrošena oldtajmerica,pa mlada sponzoruša....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.