Kate se spet vdaja cigaretam

Foto: Žurnal24 Princ William in Kate sta skupaj obiskala grob njegove matere. (Foto: EPA)
Kate Middleton je zaradi stresa pred prihajajočo poroko z britanskim princem Williamom spet začela kaditi.
Oglej si celoten članek

''Edino pokojna princesa Diana bi lahko razumela, kaj preživlja Kate. To je neverjetno velik pritisk za tako mlado dekle. Njuno poroko so poimenovali poroka stoletja. Oba z Williamom sta zaradi tega zelo obremenjena, priprave na poroko pa so zelo naporne," je razkril vir.

Kate je bila nekoč strastna kadilka, cigaretam pa se je odrekla zaradi Williama, ki jih sovraži. "Kate meni, da ji kajenje pomaga pri zaviranju apetita," še razkriva vir in dodaja, da bodoča princesa z vsakim dnem pokadi več cigaret, saj naj bi napetost na britanskem dvoru naraščala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.