Kate prizadeta zaradi govoric

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Takoj po tem, ko sta se lanskega aprila Kate Middleton in princ William poročila, so se začele govorice o Katini nosečnosti, ki še danes ne potihnejo. Vse skupaj pa je za vojvodinjo zelo boleče.
Oglej si celoten članek

"Neprestane govorice o tem, da je Kate noseča, so zanjo zelo neprijetne. Branje naslovnic o nosečnosti jo zelo prizadene, težko ignorira kaj takšnega," je za ameriško revijo Us Weekly povedal Katin bližnji prijatelj. Dodal je, da vojvodinja sicer razume, da mnogi komaj čakajo, da britanska kraljeva družina dobi novega potomca, a nekateri gredo kljub temu predaleč, pravi vir. "Ta teden so zaokrožile govorice, da bosta Kate in William otroka dobila s pomočjo zunajtelesne oploditve, kar ju je še posebej vznemirilo. William nerad gleda, kako to vpliva na Kate."

Kot kaže bo morala javnost še malce počakati na otročička, saj zakonca nočeta hiteti. "Poročena sta komaj eno leto, nikamor se jima ne mudi. Oba si želita, da bi se stvari zgodile same od sebe, brez pritiska," je še razložil vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.