Katarina Benček ni več samska!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Je lepotico ljubezen pripeljala nazaj v Slovenijo?
Oglej si celoten članek

Nekdanja podjetnica, danes pisateljica, popotnica in blogerka Katarina Benček, ki si je lansko leto dom poiskala na Baliju, je že nekaj časa nazaj v Sloveniji, na njenem Instagram profilu pa vse pogosteje opažamo moško roko, ki se mnogokrat znajde na njenih fotografijah. Je skrivnostni fant Katarinina nova ljubezen? "Svoje zasebnosti ne bom razkrivala, saj s tem nimam dobrih izkušenj. Lahko le potrdim, da zaenkrat ostajam v Sloveniji, seveda pa so potovanja še vedno velik del mojega življenja," je skrivnostna Benčkova.

Veliko bolj zgovorna pa je o novem poslu. Razkrila nam je, da sodeluje s plesno šolo Urška in da skrbi za organizacijo maturantskih plesov in velike Maturantske parade, ki nas čaka prihodnje leto, pravljično 2020.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.