Karleušo napadla zaradi tega vročega videa, pevka ji ni ostala dolžna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Kaj je narobe s tem, da se poleti v bazenu kopam v kopalkah," se sprašuje srbska folk diva …
Oglej si celoten članek

Jelena Karleuša, ki igra vlogo ultimativne zapeljivke, njene oprave pa burijo moško domišljijo, svoje Instagram sledilce rada razveseli s provokativnimi fotografijami in posnetki. Ta teden je za dvig temperature poskrbela s posnetkom, na katerem se v miniaturnih kopalkah vsa mokra usede na rob bazena in pripisala: "Zakaj ljudje, ki mi na Instagramu ne sledijo, kar naprej gledajo moje zgodbe?"

Večina njenih sledilcev je bila seveda navdušenih, a našli so se tudi taki, ki jim Jelenino razkazovanje ni po godu. "Sram naj vas bo," je napisala uporabnica Instagrama, Karleuša pa ji je na to odgovorila: "Sram naj me bo, ker se poleti v kopalkah kopam v bazenu? V čem se vi kopate, draga gospa?"

"Prosim vas, da tega ne objavljate javno. Delajte, kar hočete," ji je odgovorila uporabnica, a Kareleuša se ni dala. "Kako vas ne zanima, a pišete mi javne žaljivke? Se to spodobi za žensko vaših let? Zakaj gledate moje objave," je bila ostra pevka, njeni sledilci pa so jo pomirili, naj tovrstne komentarje raje ignorira. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:20 27. November 2020.

    Super postava,malo takih..

  • 12:51 27. November 2020.

    V Srbiji pravjo, da se jo je fotr, velikaš Policije, odrekele..

  • 11:52 27. November 2020.

    Ne slači se JK zaradi žensk , one so lahko samo do PM fovš , ampak zaradi nas moških ! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.