Kralj Karel III. zbolel za rakom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Do nadaljnjega se umika iz javnega življenja.
Oglej si celoten članek

Britanskemu kralju Karlu III. so diagnosticirali raka, zato bo do nadaljnjega odložil vse javne nastope in druge obveznosti, so danes sporočili iz Buckinghamske palače. Več informacij o njegovem zdravstvenem stanju niso podali, so pa sporočili, da je kralj ostaja optimističen glede zdravljenja, poroča britanski BBC.

V Buckinghamski palači danes niso razkrili, za katero vrsto raka boleha britanski monarh, in kakšna je njegova prognoza. So pa sporočili, da je danes začel z "rednim zdravljenjem".

Nedavno je britanski kralj obiskal bolnišnico; prestal je operacijo zaradi povečane prostate, smo poročali. 

Iz bolnišnice pa je pravkar prišla princesa Kate, ki pa se po operaciji ne počuti dobro. Kakšno je njeno stanje, preberite na tej povezavi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 08:47 6. Februar 2024.

    Kako? Rečeno je bilo, da ima raka na prostati, in da zato o tem odprto govori in ozavešča vse moške …

  • 07:56 6. Februar 2024.

    Sedaj bomo videli maksimum, ki ga trenutno zmore medicina. Zanimivo, da so mu raka lahko odkrili šele med posegom, čeprav …

  • 22:28 5. Februar 2024.

    Bolezen ne izbira!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.