Kardashianke se vračajo z novim resničnostnim šovom!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Očitno že pogrešajo kamere …
Oglej si celoten članek

Po koncu enega najbolj uspešnih resničnostnih šovov v zgodovini televizije, V koraku z družino Kardashian, ki so ga predvajali od leta 2007 do leta 2021, se najbolj slavna družina na svetu vrača na TV zaslone.

Zvezdnice družine Kardashian Jenner so na Instagramu namreč napovedale nov šov, ki se bo imenoval The Kardashians, predvajali pa ga bodo na plačljivem kanalu Hulu. Zaenkrat vsebina šova še ni znana. "Ko se odštevanje do novega leta konča, se začne odštevanje do novega šova. Srečno novo leto vsem skupaj," je vse, kar so članice slavne družine za enkrat zaupale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.