Kardashian spregovoril iz groba

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Robert Kardashian je spregovoril iz groba: "Imam štiri biološke otroke." Govorice, da Khloe ni Kardashianova, tako ne držijo.
Oglej si celoten članek

Ko se je oče slavnih sester Kardashian Robert Kardashian leta 1999 ločeval od svoje druge žene Jan Ashley, je kot razlog za ločitev navedel: "Za ločitev sem se odločil, ker že imam štiri biološke otroke in si ne želim nobenega več." Robertova uradna izjava je tako omajala Janino trditev, ki je te dni preplavila medije. Jan je namreč izdala, da naj bi ji Robert nekoč zaupal, da Khloe ni njegova biološka hči.

Na zlobne govorice se je odzvala tudi Kris Jenner, mama sester Kardashian: "Vem, kdo je bil oče, vse je v redu in vsi smo v redu. Ne skrbite glede tega, raje v življenju počnite kaj bolj pametnega."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.