Kanyejeva bivša: Kdo pa je njo oblekel?

Foto: Profimedia julia fox Foto: Profimedia julia fox Foto: Profimedia julia fox Foto: Profimedia julia fox
Kar se stila tiče, Kim Kardashian ne seže do kolen.
Oglej si celoten članek

Na podelitvi nagrad Independent Spirit Awards je veliko pozornosti požela Julia Fox, ki jo je svet spoznal pred nekaj tedni, ko je nekaj dni ljubimkala s Kanyejem Westom. Ko je West svoji bivši ženi Kim Kardashian za valentinovo poslal cel tovornjak, poln rož, je Julia glasbenega mogotca zapustila. 

Kakor koli že, lepotica pozornost, ki jo je bila deležna ob Westu, očitno zelo pogreša. Na dogodek je verjetno tudi zato prišla odeta v zgornji del kopalk in raztrgan kos blaga ter si tako prislužila nagrado za najgršo opravo večera. Tudi slaba reklama je reklama ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.