Kanye odšel z odra med koncertom

Foto: Žurnal24 Kanye išče tolažbo pri svojem dekletu Alexis Phifer.
Kanye West na koncertu v Parizu ni zmogel odpeti pesmi Hey Mama, saj so bili spomini na njegovo pred kratkim preminulo mamo še preboleči.
Oglej si celoten članek

Teden po materini smrti je Kanye West nastopil v Parizu, a koncerta skorajda ne bi končal, saj so ga preplavila čustva.

Malo pred koncem enournega koncerta je Kanye želel posvetiti pesem Hey Mama svoji pred kratkim preminuli materi Dondi West, a so ga premagale solze. Spremljevalna skupina je igrala naprej, a je bil Kanye preveč vznemirjen, da bi nadaljeval. Publika ga je poskušala spodbujati, a zaman. Po desetminutnem premoru se je vrnil na oder in nadaljeval koncert s pesmijo Stronger. Publika ga je nagradila z bučnim aplavzom.

Dondo West so pokopali
Pogreba Donde West so se med drugim udeležili tudi Jay-Z, Beyonce in Anita Baker. Kanye se je med govorom zjokal. "Naj počiva ne le v miru, ampak v raju," je strt izjavil pevec, ki je nagovoril zbrane, ker je vedel, da bi si njegova mama to želela.

Donda West je umrla 10. novembra zaradi zapletov po plastični operaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.