Kanalu A ni uspelo spremeniti oddaje

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Čeprav je Ana Jeler šov Big Brother zapustila še pred 16. uro, Kanalu A do 21.15 ni uspelo iz včerajšnje oddaje izrezati poziva h glasovanju za to kandidatko. To pomeni, da so tisti, ki niso vedeli, da Ane več ni v šovu in so zanjo glasovali, svoj denar zmetali skozi okno.
Oglej si celoten članek

Big Brother je pred kratkim spremenil pravila glasovanja. Gledalci sedaj lahko ves teden glasujejo za svoje favorite in odločijo, kdo je v petek varen. Na vročih stolih namreč pristanejo tisti trije, ki so prejeli najmanj glasov občinstva, kdo se mora izseliti, pa odločijo ostali tekmovalci.

Kot smo poročali, je Ana Jeler včeraj popoldne zapustila šov, kljub temu pa je Kanal A tekom cele včerajšnje oddaje objavljal številko, na kateri so lahko gledalci zanjo oddali svoj glas. En klic stane 1,29 evra z DDV.

Očitno jim je zmanjkalo časa

"Klicna številka Ane Jeler (A.J.), ki je prostovoljno zapustila hišo Big Brother, je bila v včerajšni oddaji prikazana, saj se je Ana za odhod odločila v popoldanskem času, ko je bila oddaja že pripravljena," so za Žurnal24 povedala na Pro Plusu. Pravijo tudi, da Ana tekom oddaje ni prejela nobenega glasu. "Očitno so njeni podporniki informacijo o njenem odhodu že zasledili na spletnih straneh in družbenih omrežjih," so še dodali.



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.