Kamala: "Katarina me ljubi v vzponih in padci“

Foto: Martin Vogrič Dežman
Foto: Martin Vogrič Dežman
Nekdanja kandidatka Kmetija: Nov začetek Kamala je že deset let srečna s svojo Katarino.
Oglej si celoten članek

Kamala v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek ni skrivala, da ljubi ženske. Njeno srce je osvojila Katarina, s katero je srečna že deset let. "V Katarino sem se zaljubila, ko sem jo pogledala, čeprav ne na prvi pogled. Videli sva se. Se prepoznali … Čeprav sva potrebovali deset let, da dojameva, kaj za vraga skupaj delava,“ je Kamala povedala za Story in dodala, da spol v ljubezni ne igra nobene vloge. "Pomembni sta energija in privlačnost. Ne gre za to, ali sva moški in ženska ali ženska in ženska ali moški in moški. Ampak sva jaz in ti. Midva, ki kreirava odnos. Gradiva in si življenje začiniva po svojem okusu. Okušava skupaj. Greva po skupni poti. Kdaj hodiva skupaj, kdaj narazen, kdaj pa kdaj sami. Vsak odnos je odnos s samim sabo. In ko imaš uravnovešeno spolno energijo, si lahko všeč tako moškim kot ženskam. Ampak vseeno imam raje češplje kot klobase.

Kamala v šovu ni dolgo zdržala. Ker je sotekmovalce prosila, naj jo nominirajo, jo je Saša Lendero vrgla s kmetije. Ko je prišla v dolino, jo je tam pričakala Katarina, ki Kamalinemu nastopu v oddaji ni nasprotovala. "Odločitev je prepustila meni, moram pa reči, da je bila kar navdušena in me je podprla. Da vidi, če ima njen petelinček zares jajca. In kakor me je veselo poslala tja, me je tudi z nasmehom in toplino pričakal v dolini. Katarina me ljubi v vzponih in padcih. Pravim, da sem si našla svojo Gorenjko. Čeprav je bila na začetku kar trd oreh.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.