Kakšno prihodnost vam nosi hišna številka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Velikega pomena številk so se zavedali že stari Egipčani, Kitajci, Grki in Indijci.
Oglej si celoten članek

Z magično močjo številk se v današnjem času ukvarjajo numerologi, ki poudarjajo, da števila vplivajo na vsa področja našega življenja. O nas veliko razkrivajo številke našega rojstnega datuma in števila, ki se izračunajo na podlagi našega imena, veliko pa povedo tudi hišne številke.

Če vašo hišno številko sestavlja več številk, jih seštejte, dokler ne dobite ene številke.

Številka 1
To število gospodinjstvu nosi individualnost in izvirnost. Prebivalci so polni idej in energije za nove projekte. Izzivov se ne bojijo. S finančnega vidika je številka idealna, prebivalcem pa žal manj sreče nosi na zasebnem področju, saj spodbuja kritike in odmaknjenost od drugih. Priporočljivo je, da prebivalci svoj dom uredijo v zlatih, oranžnih ali olivno zelenih odtenkih, ki bodo povečali pozitivno energijo. Ljudje, ki živijo pod streho številke ena, morajo paziti na svoj vid in krvni pritisk.

Številka 2
To število simbolizira spremembe, kar pomeni, da se bodo v hiši, ki ji vlada 2, prebivalci pogosto menjavali. V tem domu nikoli ne vlada dolgočasje. Morda ni vedno pospravljeno, je pa pod to streho mogoče čutiti veliko ljubezni. Ljudje, ki tam živijo, pogosto delajo od doma ali pa svoje delo nosijo domov. Zanimajo se za tehnologijo, potovanja, alternativno medicino in astrologijo. Ker mnogokrat niso dovolj zbrani, sprejemajo slabe poslovne odločitve ali pa se njihovi projekti ne premaknejo nikamor. Da bi v svojem domu povečali pozitivno energijo, se morajo znebiti nepotrebnih stvari in v prostore vnesti več svetlobe. Priporočljive barve so: rjava, siva in bež. Pazite na pljuča, kožo in želodec.

Številka 3
Je simbol širitve, prenove in izboljšav. Ljudje, ki živijo pod vplivom trojke, so pogosto perfekcionisti, prijazni, zvesti, zadržani in večni optimisti. Imajo izvrsten smisel za humor in neomajne poglede na svobodo, vero in družino. Mnogokrat se obnašajo ekstravagantno, radi tudi zapravljajo denar, ki ga v bistvu nimajo, zato jim finančne težave niso tuje. Ponavadi imajo veliko družino. Dom naj okrasijo z modro barvo in lesom, kar bo zmanjšalo negativno energijo. Pazijo naj na svoje srce.

Števila 4
Dom predstavlja mesto konfliktov, v katerem si dve nasprotujoči si sili prizadevata za nadvlado. Ena si želi stabilnosti, druga pa spremembe. V tem domu se ves čas nekaj popravlja ali prenavlja. To število pa prebivalcem hkrati prinaša svojevrstno občutljivost, empatijo in karizmo. To ni dom za šibke ali plašne osebe, ampak za ljudi, ki se dobro znajdejo pod stresom. Da bi zmanjšali negativnost v svojem domu, kupiti sveče, cvetje in okraske iz stela. Ljudje, ki živijo pod vplivom številke štiri, imajo mnogokrat težave z migrenami, depresijo in hrbtenico.

Številka 5
To število simbolizira harmonijo, dobre misli in čustva. V tej hiši vladajo družabnost, komunikacija in veliko smeha. Petka prinaša solidarnost in stabilnost. Ljudje, na katere vpliva to število, so ponavadi zelo uspešni v zasebnem življenju, v zrelejšem obdobju pa tudi v poslovnem svetu. Svojo srečo gradijo počasi, a uspešno. Slaba stran tega števila sta nepazljivost in pozabljivost. Okraski iz jekla bodo povečali pozitivne vplive doma, v katerem se stanujoči velikokrat pritožujejo zaradi vnetja ušes, grla in sinusov.

Številka 6
To število simbolizira odločnost, trdne odnose in ekstremnost. V tem domu vlada ali kaos ali pa harmonija. Šestica je čarobna številka, ki iz ljudi izvablja močna čustva, pozitivno pa vpliva na učenje novih stvari in hobije. V tej hiši živijo kreativne osebe. Pozitivne vplive boste okrepili z rumenimi in zelenimi odtenki. Pazite na kosti in zobe.

Številka 7
Število sanjačev, upornikov in duhovnosti. V ljudeh spodbuja ranljivost. Stanovalci mnogokrat ne ločijo domišljije od realnosti. Pravijo, da do paranormalnih pojavov najpogosteje prihaja ravno v domovih, ki jim vlada 7. Gre za dom umetnikov, ljudi, ki obožujejo živali in so veliki perfekcionisti. V poslovnem svetu morajo biti pazljivi. Izogibajo naj se alkoholu, tobaku in pretiravanju. Dom opremite v vijoličastih odtenkih.

Številka 8
Ta številka je simbol spoštovanja, stabilnosti in moči. Gospodinjstvu prinaša ugled, avtoriteto in celo slavo, a hkrati tudi veliko odgovornost do drugih. Radi ugajajo drugim, a ne za vsako ceno. V mlajših letih ne znajo reči "ne“, zato so pogosto nezadovoljni. Osmica spoštuje tradicionalne vrednote - družino, prijatelji, delo, ljubezen ... Notranjost doma je velikokrat odeta v temne barve. Pozitivno energijo lahko povečate z okraski, slikami in ogledali. Zdravje: slab imunski sistem in težave z mehurjem. Pogosti so tudi prehladi.

Številka 9
Hiše, ki jim vlada 9, imajo mnogo sob, ki so različno opremljene in razporejene in v katerih živijo različni značaji. Stanovalci točno vedo, kaj želijo v življenju doseči. Včasih se poslužujejo tudi prevar in zvijač. To sicer ne pomeni, da so slabega značaja, ampak da so iznajdljivi. Ponavadi so v poslovnem svetu zelo uspešni, doma pa pogosto napeti in živčni. Vajeni so živeti pod stresom. Tega si celo želijo, saj bi jim bilo sicer dolgčas. V hiši se lahko pojavljajo težave s toploto, vlago in toplo vodo. Pazite se ljubezenskih težav, saj lahko vodijo v depresijo. Pozitivno energijo boste povečali z belimi stenami in okraski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.