Kakšni posnetki! Takšnega Keanuja Reevesa še niste videli!

Foto: Profimedia keanu reeves Foto: Profimedia keanu reeves Foto: Profimedia keanu reeves Foto: Profimedia keanu reeves
Poljub na rdeči preprogi!
Oglej si celoten članek

Novembra 2019 je po vsem svet završalo, saj se je Keanu Reeves prvič po 20 letih na rdeči preprogi pojavil v družbi ženske. Srce enega najbolj zaželenih in prijaznih samcev Hollywooda je osvojila umetnica Alexandre Grant.

Poznata se že več let in govori se, da sta svojo ljubezen zelo dolgo skrivala pred javnostjo. Leta 2011 je Alex ilustrirala igralčevo knjigo Ode to Happiness, leta 2016 pa tudi njegovo drugo knjigo Shadows. Skupno jima je tudi to, da sta nerada v središču pozornosti, a na dogodku MOCA gala jima je bilo očitno popolnoma vseeno, kdo je okoli njiju, saj sta se na rdeči preprogi poljubila. 

Da sta Keanu in Alex zaljubljena do ušes, priča tudi njegov odgovor na vprašanje, kdaj je bil nazadnje v blaženem stanju. "Pred nekaj dnevi s svojo drago. Bila sva v postelji. Povezana. Nasmihala sva se, se smejala. Dobro sva se počutila. Lepo je bilo, biti skupaj," je dejal.

Srečo igralcu zelo privoščimo, saj je prestal že marsikaj. Pokopati je moral svojega najboljšega prijatelja Riverja Phoenixa, mamo svoje hčerke Jennifer Syme in tudi svojo hčer. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.